zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagKarsten over aanvallend HHC na 1-1 : "Het ei van Columbus"

Karsten over aanvallend HHC na 1-1 : “Het ei van Columbus”

HHC Hardenberg pakte zaterdagmiddag een punt op bezoek bij Jong Sparta Rotterdam een punt: 1-1. Trainer Gert Jan Karsten van HHC Hardenberg hield gemengde gevoelens over aan het gelijkspel in Rotterdam.

Gelijkmaker

De gelijkmaker van Jan Hooiveld was curieus. HHC kreeg namelijk een vrije trap op een mooie positie. De poging van Hooiveld werd van richting veranderd en viel zo binnen in het doel van Sparta. Omdat de muur echter te vroeg uitliep, floot scheidsrechter Van der Vrande direct af. De vrije trap moest dus over genomen. Dit keer nam Hooiveld plaats bij de tweede paal en daar kwam de bal vervolgens terecht en knikte hij alsnog raak. “Je voelde heel veel frustratie. Dat zag je ook bij iedereen. Het was een moment waarop weinig controle hadden en misschien is het dan wel terecht als-ie er twee keer in vliegt. Hij werd ook nog twee keer van richting veranderd. Misschien hadden we dat punt dan ook wel verdiend”, vertelde Karsten tegenover HHC Hardenberg TV.

Ei van Columbus

Ook met een punt leek HHC Hardenberg geen genoegen te nemen, want de ploeg bleef op de aanval spelen. Daardoor kon Jong Sparta er een aantal keer ook gevaarlijk uitkomen en liep HHC Hardenberg het risico om met een nederlaag van het veld te stappen. “Dat is altijd het ei van Columbus. Moet je dan terug en het punt koesteren of moet je de 2-1 er in drukken. Het is heel moeilijk om ze dan nog te bereiken én te zeggen dat we gaan terugzakken. Zeg maar wat goed of fout is.”

Bekijk hieronder de gehele reactie van Karsten

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD