Volg ons
gert-jan-karsten-hhc-hardenberg

Tweede Divisie

Karsten na 0-3-nederlaag: “Hadden minimaal een punt verdiend”

Karsten na 0-3-nederlaag: “Hadden minimaal een punt verdiend”

HHC Hardenberg ging in het eigen stadion met liefst 0-3 onderuit tegen Excelsior Maassluis, maar toch was trainer Gert Jan Karsten na afloop redelijk tevreden over het spel van zijn eigen ploeg. Toch wordt het volgens Karsten wel eindelijk eens tijd dat er meer gescoord gaat worden.

Karsten niet heel negatief

Karsten wilde voor de camera’s van HHC Hardenberg TV niet meegaan in de negativiteit. “Ik vind dat wij eigenlijk een hele goede eerste helft gespeeld hebben. Met twee hele slordige momenten achterin waarin je uit het niets twee goals weggeeft en vier, vijf gemiste kansen voorin. Misschien ben ik te gekleurd, maar ik denk als trainer van HHC dat wij de eerste helft hebben laten zien dat we gewoon heel goed kunnen voetballen”, gaf Karsten te kennen. De oefenmeester vond het spel van zijn ploeg zelfs tot de 65ste minuut best prima.

Niet scoren breekt HHC op

Het grote nadeel voor HHC is dat het maar niet lukt om aan het doelsaldo te werken. “We moeten gewoon die ballen erin gaan schieten. We hebben achttien goals voor, dat is heel weinig. Dit is echt een gemiste kans voor ons. We hadden vandaag resultaat kunnen boeken, moeten boeken. We hadden minimaal een punt verdiend. Maar ik denk ook als we gewoon voor de rust het verschil uitdrukken, dan krijg je ook een andere wedstrijd. Als wij eens gelijkmaken of voor komen dan kun je ook met dat zelfvertrouwen de rust in. Nu zit je toch weer met een kater in de kleedkamer in de rust. Totaal onnodig. We zitten in die hoek”, aldus Karsten.

Bekijk het complete interview met Gert Jan Karsten

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie