donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlClubsHHC HardenbergKarsten: 'Mooi om vlak voor kerst erkenning te krijgen'

Karsten: ‘Mooi om vlak voor kerst erkenning te krijgen’

HHC speelde op bezoek bij GVVV een zeer attractieve wedstrijd en maakte bovendien bekend dat het volgend seizoen ook doorgaat met trainer Gert Jan Karsten, assistent-coach Jan-Piet Bosma en keeperstrainer Gerard de Vries. ,,Hartstikke mooi dat ik de waardering krijg, maar we doen het als staf”, reageerde Karsten na het duel in Veenendaal tegenover HHC TV.

,,Het is mooi dat ik mag blijven. Er is vertrouwen van de spelers, van de staf en van het bestuur”, toont de HHC-coach zich dankbaar. ,,Het werkt gewoon, het marcheert als staf. Iedereen gunt elkaar het licht in de ogen en er wordt positief samengewerkt. Mooi om vlak voor kerst die erkenning te krijgen.”

Karsten zag zijn ploeg een enerverend duel spelen bij GVVV: ,,We hadden kunnen winnen en misschien wel moeten winnen, zeker in de eindfase met een man meer. Aan de andere kant weet je ook dat je tegen een counter kunt aanlopen want de wapens van GVVV liggen in de omschakeling. 2-2 hier na 2-0 achter geeft aan welke veerkracht en niveau we gehaald hebben vandaag. De eerste 25 minuten waren een lust voor het oog, maar sta je plots wel met 2-0 achter. Dan knijp je jezelf in de wang: gebeurt dit echt?”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD