Volg ons
Gert Jan Karsten HHC Hardenberg

Tweede Divisie

Karsten moet HHC Hardenberg in Tweede Divisie houden

Karsten moet HHC Hardenberg in Tweede Divisie houden

Gert Jan Karsten zal het seizoen afmaken als interim-trainer. Na het ontslag van Joseph Oosting werd hij voor een tijdelijke periode doorgeschoven. Er is nu besloten om Karsten het seizoen af te laten maken. Wel zal hij worden ondersteund.

Smit schuift in

Freddy Smit is namelijk benaderd om eveneens op tijdelijke basis assistent te worden bij HHC. Hij was eerder actief als trainer van WHC en WVF. De komende maanden zal hij de post van Jan-Piet Bosma overnemen, want eind oktober werd hij geopereerd aan zijn hart. Na de winterstop wordt Bosma weer terugverwacht op het veld.

Ruimte gemaakt

Daarnaast werd afgelopen weekend bekend Brugt Bergsma is benaderd om terug te keren bij HHC als hoofd opleidingen. Daarvoor liet hij bij zijn huidige club IJVV al weten te gaan vertrekken. Dit maakt binnen de organisatie in Hardenberg ruimte vrij om Karsten het seizoen af te laten maken bij het eerste elftal. Dit combineerde hij de afgelopen periode met zijn taken binnen de jeugdopleiding en bij het tweede elftal. Met deze oplossing wil HHC Hardenberg rustig de tijd nemen om een opvolger te vinden voor het volgend seizoen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie