maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKarsten: "Iedereen heeft het over gunnen, maar er wordt niets gegund"

Karsten: “Iedereen heeft het over gunnen, maar er wordt niets gegund”

HHC Hardenberg heeft zaterdag een punt overgehouden aan de wedstrijd tegen Kozakken Boys. Het werd op eigen veld 3-3. Halverwege stond Hardenberg nog met 2-1 voor, maar in de tweede helft kantelde de wedstrijd en werd het 2-3. Diep in blessuretijd viel toch nog de gelijkmaker en dus kon trainer Gert-Jan Karsten wel leven met een punt.

Verdiend punt, of niet?

Karsten was met name over de eerste helft tevreden. Via twee treffers van Sargon Gouriye kwam HHC Hardenberg op een 2-0-voorsprong. “Het zag er allemaal uitstekend uit”, meende de oefenmeester in gesprek met HHC TV. “We stonden 2-1 voor met de rust. Op het middenveld moesten we wel wat oplossen en dat deden we uitstekend, alleen valt de bal één keer op de rand zestien en dan is Ignacio gewoon een topper en kopt hij de bal precies in de kruising. Daar kun je van alles van vinden, maar je kunt ook zeggen dat het een prachtige goal is.” Vanwege de late 3-3 stapte Hardenberg als morele winnaar van het veld en ook Karsten nam genoegen met een gelijkspel. “Op basis van de eerste helft verdienden wij een punt, maar ik kan mij voorstellen dat ze bij Kozakken Boys vinden dat ze hadden moeten winnen.”

Gunnen

Karsten blikte in gesprek met HHC TV ook nog terug op een paar discutabele momenten in de wedstrijd, zoals de rode kaart van Kevin Görtz. De coach vond het overall een rommelige wedstrijd, maar concludeerde ook dat het geen zin had om naar anderen te kijken. “Iedereen heeft het over gunnen, maar er wordt niets gegund. Je moet het zelf doen, je moet presteren en punten pakken. Ik denk dat wij vandaag tegen Kozakken Boys, een hele sterke ploeg, een punt pakken en daar moeten we tevreden mee zijn.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD