maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKarsten: "HHC Hardenberg toonde soort onoverwinnelijkheid"

Karsten: “HHC Hardenberg toonde soort onoverwinnelijkheid”

HHC Hardenberg heeft voor de tweede week op rij gewonnen. Nadat vorige week tegen Jong FC Twente de eerste overwinning van het seizoen werd geboekt, won HHC Hardenberg dit weekend met 3-1 van Jong Vitesse.

HHC Hardenberg speelt met zelfvertrouwen

Maanden lang liep het moeizaam bij HHC Hardenberg. Het resulteerde uiteindelijk zelfs in het ontslag van Joseph Oosting en werd Gert Jan Karsten tijdelijk doorgeschoven als opvolger. Toeval of niet, sindsdien wordt er gewonnen door HHC. Interim-trainer ziet dat het zelfvertrouwen bij het team toeneemt. Met name over de tweede helft was de oefenmeester tevreden. “Na de rust heb ik een HHC gezien dat heel sterk in de organisatie speelde en een soort onoverwinnelijkheid toonde”, sprak Karsten met trots voor de camera van HHC Hardenberg TV. “Vitesse had bij vlagen wel de bal, maar je had niet het idee dat zij de wedstrijd gingen winnen. Voetballend hebben wij vandaag veel meer gebracht dan vorige week.”

Bekijk hieronder het volledige interview met Gert Jan Karsten

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD