Volg ons
Gert Jan Karsten HHC Hardenberg

Tweede Divisie

Karsten: “HHC Hardenberg toonde soort onoverwinnelijkheid”

Karsten: “HHC Hardenberg toonde soort onoverwinnelijkheid”

HHC Hardenberg heeft voor de tweede week op rij gewonnen. Nadat vorige week tegen Jong FC Twente de eerste overwinning van het seizoen werd geboekt, won HHC Hardenberg dit weekend met 3-1 van Jong Vitesse.

HHC Hardenberg speelt met zelfvertrouwen

Maanden lang liep het moeizaam bij HHC Hardenberg. Het resulteerde uiteindelijk zelfs in het ontslag van Joseph Oosting en werd Gert Jan Karsten tijdelijk doorgeschoven als opvolger. Toeval of niet, sindsdien wordt er gewonnen door HHC. Interim-trainer ziet dat het zelfvertrouwen bij het team toeneemt. Met name over de tweede helft was de oefenmeester tevreden. “Na de rust heb ik een HHC gezien dat heel sterk in de organisatie speelde en een soort onoverwinnelijkheid toonde”, sprak Karsten met trots voor de camera van HHC Hardenberg TV. “Vitesse had bij vlagen wel de bal, maar je had niet het idee dat zij de wedstrijd gingen winnen. Voetballend hebben wij vandaag veel meer gebracht dan vorige week.”

Bekijk hieronder het volledige interview met Gert Jan Karsten

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie