dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKarsten: "HFC wordt weer een slag"

Karsten: “HFC wordt weer een slag”

HHC Hardenberg houdt nog zicht op lijfsbehoud door de 1-0-zege op Barendrecht. Trainer Gert Jan Karsten was logischerwijs tegenover HHC TV tevreden over zijn ploeg. De focus gaat nu alweer op het duel tegen Koninklijke HFC, die hij maandag aan het werk gaat zien tegen FC Lienden. “HFC wordt weer een slag, want dat is een heel professionele ploeg.”

Groep weer op één lijn gekregen

Karsten zag een sterk Barendrecht. “We stonden alleen fantastisch. Goede organisatie met een schitterende defensie. En dan vooral het centrum. Barendrecht was voetbaltechnisch bovenliggend, maar ze creëerden niet veel.” HHC maakte 1-0 en vergat om er een tweede goal bij te maken. Daarop werd het in de tweede helft toch weer zwaar. “We zijn het gevecht aangegaan. Barendrecht ging de bal erin pompen met veel mensen voorop. Dan is het nog mooier dat iedereen zijn bijdrage heeft geleverd. En ook als je ziet hoeveel energie we als club deze week in het team gestoken hebben. Met extra gesprekken en met een paar jongens wezen eten om de groep op één lijn te krijgen in de zin van wat we gaan doen. Als je dan dit op de mat legt ben je tevreden.”

Bekijk het volledige interview met Karsten

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD