Volg ons
gert-jan-karsten-hhc-hardenberg

Tweede Divisie

Karsten: “HFC wordt weer een slag”

Karsten: “HFC wordt weer een slag”

HHC Hardenberg houdt nog zicht op lijfsbehoud door de 1-0-zege op Barendrecht. Trainer Gert Jan Karsten was logischerwijs tegenover HHC TV tevreden over zijn ploeg. De focus gaat nu alweer op het duel tegen Koninklijke HFC, die hij maandag aan het werk gaat zien tegen FC Lienden. “HFC wordt weer een slag, want dat is een heel professionele ploeg.”

Groep weer op één lijn gekregen

Karsten zag een sterk Barendrecht. “We stonden alleen fantastisch. Goede organisatie met een schitterende defensie. En dan vooral het centrum. Barendrecht was voetbaltechnisch bovenliggend, maar ze creëerden niet veel.” HHC maakte 1-0 en vergat om er een tweede goal bij te maken. Daarop werd het in de tweede helft toch weer zwaar. “We zijn het gevecht aangegaan. Barendrecht ging de bal erin pompen met veel mensen voorop. Dan is het nog mooier dat iedereen zijn bijdrage heeft geleverd. En ook als je ziet hoeveel energie we als club deze week in het team gestoken hebben. Met extra gesprekken en met een paar jongens wezen eten om de groep op één lijn te krijgen in de zin van wat we gaan doen. Als je dan dit op de mat legt ben je tevreden.”

Bekijk het volledige interview met Karsten

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie