Volg ons
gert-jan-karsten-hhc-hardenberg

Tweede Divisie

Karsten: “Fitheid is bij HHC nog altijd een issue”

Karsten: “Fitheid is bij HHC nog altijd een issue”

HHC Hardenberg leek alweer een punt bij te kunnen schrijven in de flinke opmars, maar in blessuretijd werd alsnog met 1-0 verloren van VVSB. Tegenover RTV Oost baalde trainer Gert Jan Karsten dan ook, al vond hij ook dat HHC opnieuw positieve dingen had laten zien.

VVSB draaide duimschroeven aan

“Ik sta hier met een dubbel gevoel. Uiteindelijk denk ik dat het terecht is. In de eerste helft hadden we controle, gaven we niets weg en konden we gevaarlijk worden in de omschakeling. Naarmate de wedstrijd vorderde kregen we het steeds zwaarder, want je ziet dat de fitheid nog altijd een issue is. VVSB draaide de duimschroeven aan en konden een goede spits erbij zetten.”

Misschien de bal maar naar de cornervlag trappen

Over de uiteindelijke treffer baalt Karsten. “In de 94ste minuut krijgen wij een vrije trap. Dan verwijt ik mezelf wel dat we de bal niet bij de cornervlag trappen en tijd pakken om de 0-0 vast te houden. We hebben alleen een paar jongens met een prachtige trap, dus dan moet je het toch proberen. Heel zuur, maar wel verdiend. VVSB is gewoon een goede ploeg. Als collectief hebben we knetterhard gewerkt en een uur lang getoond dat we heel goed zijn. Alleen de wedstrijd duurt eigenlijk een halfuur te lang. VVSB is fitter dan dat wij dat zijn en op dit moment zijn wij een inhaalslag aan het maken.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie