Volg ons
gert-jan-karsten-hhc-hardenberg

Tweede Divisie

Karsten: “Dat blijft voor ons het verhaal”

Karsten: “Dat blijft voor ons het verhaal”

HHC Hardenberg heeft na een moeizame herstart in dit kalenderjaar eindelijk de aansluiting weer weten te pakken. Daarvoor werd Spakenburg met 2-0 naar huis gestuurd. Trainer Gert Jan Karsten vond het wel onnodig moeizaam. “Je krijgt tien kansen en je maakt er maar twee. Dan mag je nog blij zijn dat Spakenburg bij twee momenten niet toe slaat. We hebben zoveel open kansen gemist, dat blijft voor ons het verhaal.”

Met dit middenveld kun je dus wel winnen

Cynisch was hij overigens ook tegenover FOX Sports. “Vorige week kreeg ik te horen dat je met een middenveld Kobussen, Metaj en Van Hezel niet kon winnen. Als ik zie wat zij vandaag gepresteerd hebben denk ik dat het lekker is het tegendeel bewezen wordt. We hebben wel een omzetting gedaan door Metaj op tien te zetten. Sargon Gouriye was de man van de wedstrijd door zijn assist en verleden bij Spakenburg. Zo werkt de opinie, maar Metaj en ook Koos Werkman waren geweldenaren.”

Op naar AZ

“Tegen een directe concurrent hebben we echt laten zien dat we wilden winnen. Tactisch hebben we het goed gedaan en terecht gewonnen. Wij zijn heel erg blij met dit moment en bij de supporters is het een grote opluchting. Vorige week was De Boshoek stil en nu zat er weer reuring in. Op naar volgende week naar AZ.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie




Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie