woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKarsten: "Belangrijk, terecht, toch alweer veel te spannend"

Karsten: “Belangrijk, terecht, toch alweer veel te spannend”

Gert Jan Karsten is tevreden over wat HHC Hardenberg heeft laten zien in de wedstrijd tegen Katwijk. In het eigen stadion bleek de ploeg met 2-1 te sterk voor de bezoekers uit Katwijk, al had HHC kansen op veel meer. Dat vertelde Karsten na afloop aan HHC Hardenberg TV.

Veel te spannend

De trainer begon zijn relaas over de zege op Katwijk. “Belangrijk. Terecht. Toch alweer veel te spannend. Kansen gehad op 3-0, 4-0. Ik denk dat zij weinig gehad hebben. In het begin waren ze niet slecht, overhand leek het. Maar we kwamen na tien minuten goed opzetten. In die fase hadden we eigenlijk voor de rust al de voorsprong kunnen nemen in twee of drie momenten”, klonken de woorden van Karsten.

“Vlak voor de rust waren zij weer gevaarlijk. Ze hebben met Mengerink echt kwaliteit in de diepte, dat zie je continue. Na de 2-0 had ik niet het idee dat er druk op stond. We hebben heel lang getwijfeld op Thomas wel of niet te wisselen vanwege zijn gele kaart, maar hij herstelde fantastisch”, aldus Karsten, die het na een penalty toch weer spannend zag worden. Desondanks ging de ploeg er met drie punten vandoor en dus rest er nog één doel voor HHC: veertien punten halen uit de negen nog te spelen wedstrijden.

Het complete interview met Gert Jan Karsten

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD