Volg ons
gert-jan-karsten-hhc-hardenberg

Tweede Divisie

Karsten: “Belangrijk, terecht, toch alweer veel te spannend”

Karsten: “Belangrijk, terecht, toch alweer veel te spannend”

Gert Jan Karsten is tevreden over wat HHC Hardenberg heeft laten zien in de wedstrijd tegen Katwijk. In het eigen stadion bleek de ploeg met 2-1 te sterk voor de bezoekers uit Katwijk, al had HHC kansen op veel meer. Dat vertelde Karsten na afloop aan HHC Hardenberg TV.

Veel te spannend

De trainer begon zijn relaas over de zege op Katwijk. “Belangrijk. Terecht. Toch alweer veel te spannend. Kansen gehad op 3-0, 4-0. Ik denk dat zij weinig gehad hebben. In het begin waren ze niet slecht, overhand leek het. Maar we kwamen na tien minuten goed opzetten. In die fase hadden we eigenlijk voor de rust al de voorsprong kunnen nemen in twee of drie momenten”, klonken de woorden van Karsten.

“Vlak voor de rust waren zij weer gevaarlijk. Ze hebben met Mengerink echt kwaliteit in de diepte, dat zie je continue. Na de 2-0 had ik niet het idee dat er druk op stond. We hebben heel lang getwijfeld op Thomas wel of niet te wisselen vanwege zijn gele kaart, maar hij herstelde fantastisch”, aldus Karsten, die het na een penalty toch weer spannend zag worden. Desondanks ging de ploeg er met drie punten vandoor en dus rest er nog één doel voor HHC: veertien punten halen uit de negen nog te spelen wedstrijden.

Het complete interview met Gert Jan Karsten

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie