zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlClubsHHC HardenbergKarsten: 'Begint hardnekkig probleem te worden'

Karsten: ‘Begint hardnekkig probleem te worden’

HHC Hardenberg verspeelde een 0-1 voorsprong bij de De Dijk en zodoende zit het bekeravontuur er reeds op. Trainer Gert Jan Karsten constateert dat zijn ploeg onnodige fouten maakt die het duur komt te staan.

Kinderlijk naïef
Zo viel ook de 1-1, zag Karsten in gesprek met De Stentor: ,,Als speler moet je dat gevaar inschatten en meteen vóór de bal gaan staan. Slimme gele kaart pakken. Maar dat doen we niet. Afgelopen zaterdag tegen IJsselmeervogels (2-0 verlies) net zo. Kinderlijk naïef. Té bescheiden op cruciale momenten. Dat begint inderdaad wel een beetje een hardnekkig probleem te worden.”

Uitwedstrijd in Limburg
Ook doelman Sander Danes had er flink de smoor in: ,,Zul je zien dat zij (De Dijk, red.) in de volgende ronde een mooie tegenstander loten. Dan kunnen we onszelf helemaal wel voor de kop slaan, dat we die mislopen. Laten we hopen dat ze een uitwedstrijd krijgen, ver in Limburg of zo. Misschien dat de teleurstelling dan ietsje minder wordt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD