maandag, augustus 8, 2022
HomeClubsCapelleKarreman uit frustraties over rol bij Capelle

Karreman uit frustraties over rol bij Capelle

Frank Karreman heeft in het AD zijn hart gelucht over een gebrek aan speeltijd bij Capelle. De 34-jarige routinier baalt dat hij zowel onder Winand van Loon als opvolger Ron Timmers geen basisplaats heeft.

Kwetsbaar
,,Ik draaide een goede voorbereiding. Maar vanaf het moment dat het erom ging, speelde ik niet”, vertelt de oud-prof in de krant. ,,Hij (Winand van Loon) vond dat ik alleen nog maar tegen lange spitsen uit de voeten kon en dat ik langzamer was dan mijn concurrenten op mijn positie. Hij had een duidelijke visie waarin hij graag naar voren wilde voetballen en in dat plaatje paste ik volgens hem niet, omdat hij mij kwetsbaar vond om met ruimte in mijn rug te spelen.”

Gogme
Hij verbaast zich bovendien over uitspraken van zijn trainer: ,,In deze situatie wil ik de ploeg juist extra graag helpen. De trainer heeft het over een gebrek aan slimmigheid en gogme dat nodig is om wedstrijden te winnen. Dan denk ik: die speler heb je in huis, maar die stel je niet op.” Karreman vertrekt na dit seizoen bij Capelle om te gaan spelen voor Smitshoek.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS