vrijdag, januari 21, 2022
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagKarlo Meppelink volgt Paul Weerman op als trainer van Staphorst

Karlo Meppelink volgt Paul Weerman op als trainer van Staphorst

Karlo Meppelink wordt mvanaf komende zomer hoofdtrainer van vv Staphorst. De 52-jarige oefenmeester volgt Paul Weerman op, die recent aankondigde na dit seizoen te vertrekken.

Meppelink is momenteel actief als trainer bij VKW Westerbork. Dat combineert hij met een functie in de jeugd van FC Emmen. ,,Karlo Meppelink begon zijn voetbalcarrière en tevens trainerscarrière bij zijn thuisclub HZVV Hoogeveen. Hij speelde 4 seizoenen bij de eerste selectie van HZVV Hoogeveen en vervolgde hierna zijn actieve spelersloopbaan bij Heracles, ACV en VV Hoogeveen. Uiteindelijk keerde Meppelink weer terug bij HZVV Hoogeveen waar hij begon en ook zijn actieve spelersloopbaan weer beëindigde”, introduceert Staphorst haar nieuwe coach op de clubsite.

De nieuwe coach was eerder werkzaam bij ZZVV, Union Emlichheim, Germanicus, HZVV en de Vroomshoopse Boys. ,,Trainer worden bij vv Staphorst stond nog op mijn verlanglijstje. Het is een mooie club met een positieve uitstraling. Ik hou van een club waarin je als team samenwerkt, aanvallend voetbal speelt en eindigt op de plek die bij de club past. ik hoop dat ik met het team, de begeleiding, bestuur en zeker ook de supporters er een mooie tijd van kan maken”, stelt Meppelink op de clubsite.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS