Volg ons

Uitgelicht

Kantines definitief weer open op 1 juli

Kantines definitief weer open op 1 juli

Voetbalclubs mogen vanaf 1 juli hun kantine weer openen. Dat heeft het kabinet besloten op advies van het Outbreak Management Team (OMT), meldt het AD.

Naast kantines mogen ook sauna’s, casino’s en sportscholen hun deuren weer openen op 1 juli. Op een persconferentie as woensdag maakt premier Mark Rutte vermoedelijk details bekend.

Nog onduidelijk is of er ook een versoepeling aankomt als het gaat om het spelen van wedstrijden. Die zijn nu pas toegestaan vanaf 1 september, maar om de competitie begin september te kunnen starten, is het noodzakelijk dat het kabinet toestaat dat al in augustus oefenduels gespeeld kunnen worden. De KNVB is daarover met de regering in gesprek.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Uitgelicht