Volg ons

Derde Divisie

Kan OFC haar ambities dit seizoen al vervullen?

Kan OFC haar ambities dit seizoen al vervullen?

Slechts twee inhaalwedstrijden telt de Derde Divisie Zondag komend weekend. OFC ontvangt De Meern, terwijl Jong De Graafschap het opneemt tegen de leeftijdsgenoten uit Arnhem.

OFC wil graag doorstoten naar de Tweede Divisie, liefst dit seizoen al. De Oostzaaners wisten Olaf Lindenbergh te verleiden om opnieuw zijn kicksen aan te trekken. Jong Vitesse wist vorig weekend de marge met UNA te verkleinen en kan bij winst zelfs de koppositie overnemen, zij het met een wedstrijd meer dan het carnavalvierend UNA.

De scheids– en grensrechters:

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie