zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagKamperveen stapt op bij HBS na keeperswissel

Kamperveen stapt op bij HBS na keeperswissel

Gianni Kamperveen is opgestapt bij HBS. De doelman heeft ruim vierhonderd duels onder de lat gestaan bij de Haagse club, maar de wissel van afgelopen weekend viel hem te zwaar. Daarop heeft de sluitpost maandagavond medegedeeld per direct te stoppen bij HBS.

Niet hetzelfde niveau

Trainer Marcel Koning verraste Kamperveen uit het doel van HBS te halen voor de wedstrijd bij Be Quick 1887 en hem te vervangen voor Paul van der Helm. Toch kwam de wissel volgens de trainer niet zomaar uit de lucht vallen. “Het is een proces van het laatste half jaar. Gianni haalde niet het niveau van de voorgaande jaren. Zijn spelvoortzetting was onvoldoende. Dat weet hij zelf ook. Op het moment dat Paul bij ons binnenkwam, wisten we dat we een degelijke vervanger in huis hadden”, aldus Koning tegenover het Algemeen Dagblad.

Onterechte beslissing

In de winterstop werd Van der Helm overgenomen van Fortuna Sittard en heeft dus niet lang geduurd voor Koning besloot om een wissel door te voeren. Voor Kamperveen was dat aanleiding om zijn vertrek aan te kondigen. Tegenover HaaglandenVoetbal.nl laat hij weten dat de beslissing in zijn ogen onterecht was. Daarop heeft hij dan ook principieel zijn conclusies getrokken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD