Volg ons
HBS elftal 2016 2017

Derde Divisie Zondag

Kamperveen stapt op bij HBS na keeperswissel

Kamperveen stapt op bij HBS na keeperswissel

Gianni Kamperveen is opgestapt bij HBS. De doelman heeft ruim vierhonderd duels onder de lat gestaan bij de Haagse club, maar de wissel van afgelopen weekend viel hem te zwaar. Daarop heeft de sluitpost maandagavond medegedeeld per direct te stoppen bij HBS.

Niet hetzelfde niveau

Trainer Marcel Koning verraste Kamperveen uit het doel van HBS te halen voor de wedstrijd bij Be Quick 1887 en hem te vervangen voor Paul van der Helm. Toch kwam de wissel volgens de trainer niet zomaar uit de lucht vallen. “Het is een proces van het laatste half jaar. Gianni haalde niet het niveau van de voorgaande jaren. Zijn spelvoortzetting was onvoldoende. Dat weet hij zelf ook. Op het moment dat Paul bij ons binnenkwam, wisten we dat we een degelijke vervanger in huis hadden”, aldus Koning tegenover het Algemeen Dagblad.

Onterechte beslissing

In de winterstop werd Van der Helm overgenomen van Fortuna Sittard en heeft dus niet lang geduurd voor Koning besloot om een wissel door te voeren. Voor Kamperveen was dat aanleiding om zijn vertrek aan te kondigen. Tegenover HaaglandenVoetbal.nl laat hij weten dat de beslissing in zijn ogen onterecht was. Daarop heeft hij dan ook principieel zijn conclusies getrokken.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag