woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagKamara, Jacobs en Stuff tekenen contract bij EVV Echt

Kamara, Jacobs en Stuff tekenen contract bij EVV Echt

EVV Echt is er in geslaagd om in een zeer korte tijd drie nieuwe spelers aan de selectie toe te voegen. De Limburgse club maakte via de officiële kanalen de komst bekend van Martijn Stuff, Loek Jacobs en Sherry Kindo Kamara.

Aanvaller en verdediger
De 26-jarige Kamara (foto) komt over van De Valk, met deze ploeg degradeerde hij dit seizoen naar de tweede klasse. In het verleden kwam hij onder andere uit voor PSV, FC Eindhoven, Roda JC en DESO. Verdediger Stuff was dit seizoen actief voor SC Susteren, in het verleden maakte hij onder meer deel uit van de jeugdopleiding van Fortuna Sittard. Doelverdediger Jacobs speelde dit seizoen voor MMC Weert.

Handhaving
EVV wist zich dit seizoen op de laatste speeldag van de competitie te handhaven in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. De ploeg pakte 41 punten uit 34 wedstrijden, twee meer dan JVC Cuijk dat wel nacompetitie moet spelen om handhaving in de voornoemde Divisie te bewerkstelligen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD