dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagKaiser nieuwe trainer JVC Cuijk: "Een mooi doel"

Kaiser nieuwe trainer JVC Cuijk: “Een mooi doel”

JVC Cuijk heeft in Ruud Kaiser de opvolger gevonden voor Arno Arts. De 55-jarige ervaren oefenmeester gaat komend seizoen aan de slag in de Derde Divisie Zondag, waar de insteek zal zijn om snel te promoveren. JVC heeft in een zeer rommelig seizoen naast een ticket voor de Tweede Divisie gegrepen.

Buitenlandse aanbiedingen

Sinds het ontslag van Arts heeft Dennis Straatman de leiding overgenomen, hij wordt komend seizoen assistent. “De komende twee jaar ga ik een mooie uitdaging aan”, zo laat Kaiser weten in het Cuijks Weekblad. Andere opties naar JVC had hij ook. “Ik kreeg de afgelopen periode aanbiedingen uit Qatar, Iran en Azerbeidzjan. Landen waar ik veel geld had kunnen verdienen, maar ik wilde graag in Nederland werken.” In het verleden werkte hij bij de KNVB, in Duitsland, België en als jeugdtrainer bij Chelsea.

Past in het plaatje

“Toen ik hoorde dat JVC een nieuwe trainer zocht, sprak me dat direct aan. De club speelt al jarenlang in de top van het amateurvoetbal, kent een uitstekende jeugdafdeling en heeft de ambitie om op het niveau van de Tweede Divisie te spelen. Dat laatste is helaas niet gelukt, maar daar ligt voor mij een mooi doel.” De clubleiding van Cuijk ziet in Kaiser de ideale trainer. “JVC heeft uitgesproken meer spelers uit de eigen opleiding en de regio in het eerste elftal te willen inpassen. Daarvoor is het onder meer noodzakelijk de kloof tussen de jeugdopleiding en het eerste elftal verder te dichten. Kaiser is met zijn ervaring als hoofdtrainer én opleider van jonge talenten de aangewezen man om dat handen en voeten te geven.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD