zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsKai Heerings minimaal vier weken uit de roulatie voor hoofdmacht IJsselmeervogels

Kai Heerings minimaal vier weken uit de roulatie voor hoofdmacht IJsselmeervogels

Kai Heerings zal minimaal 4 weken afwezig zijn in de hoofdmacht van IJsselmeervogels. Dit naar aanleiding van zijn ongelukkige botsing met Spakenburg-aanvaller Floris van der Linde tijdens de gisteravond gespeelde vissersderby tussen IJsselmeervogels en Spakenburg. De ongelukkig Vogels-speler brak een rib.

De afscheid nemende arbiter Cairo legde de wedstrijd vanwege dit incident een klein half uurtje stil en dirigeerde de spelers naar de kleedkamer in afwachting van de ambulance.
De passievolle strijd eindigde gisteravond voor een “volle bak” in een 2-2 gelijkspel, waar uiteindelijk beide teams mee konden leven. Een wedstrijd zonder incidenten met een prima sfeer.
Namens IJsselmeervogels waren Danny van den Meiracker en Steven Sanchez Angulo de doelpuntenmakers terwijl namens buur Spakenburg Ravelino Junte en Wimilio Vink scoorden.
Met het gelijke spel schoot de thuisclub niet echt veel op; men bleef op de voorlaatste plaats staan. Aanstaande zaterdag krijg men op de Westmaat een nieuwe kans op 3 punten; dan komt de Treffers uit Groesbeek op bezoek.

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD