woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieKadioglu gespaard bij Oranje voor duel met RKC

Kadioglu gespaard bij Oranje voor duel met RKC

NEC kan vrijdagavond in het duel met RKC Waalwijk beschikken over een fitte Ferdi Kadioglu. Dat heeft trainer Adrie Bogers deels te danken aan de bondscoach van Oranje onder 19.

Bondscoach Maarten Stekelenburg heeft de speler wat rust gegeven. ,,Ik heb vaak contact gehad met Maarten Stekelenburg. Hij is 18 jaar en het is belangrijk dat hij dan niet in een week tijd drie volledige wedstrijden speelt”, aldus trainer Bogers tegenover De Gelderlander.

Belangrijk

Kadioglu was overigens erg belangrijk voor Oranje onder 19. Tegen Malta speelde hij de hele wedstrijd en wist hij twee keer het net te vinden. Tegen Hongarije speelde hij een helft en tegen Slovenië begon hij op de bank en werd hij later ingebracht. Hij scoorde nog en gaf bovendien een assist. En dat in dertig minuten.

Bogers is blij dat zijn pupil het zo goed doet. ,,Bij ons deed hij het al goed. Dan is het lastig dat het wordt onderbroken. Maar het is mooi dat hij zich heeft onderscheiden en hij met een goed gevoel weer aansluit.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD