woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsCapelleKaartenregen in Ermelo (DVS’33-Capelle) en Harkema (Harkemase Boys-Scheveningen)

Kaartenregen in Ermelo (DVS’33-Capelle) en Harkema (Harkemase Boys-Scheveningen)

DVS’33 won in thuis in Ermelo dik van Capelle (6-1), maar het meest opvallend was dat de uitploeg de wedstrijd met negen man eindigde. Ook werd trainer Winand van Loon weggestuurd. Bij Harkemase Boys-Scheveningen was het ook raak, daar kregen drie spelers rood na een opstootje.  

DVS’33-Capelle

DVS’33 sluit weer aan bij de subtop in de derde divisie. De ploeg won thuis in Ermelo van laagvlieger Capelle. Na een half uur spelen maakte Kay Velda de 1-0. De aanvaller gleed een voorzet binnen. Na rust benutte de doelpuntmaker een penalty: 2-0. Jelle Pollemans werd voor de strafschop weggestuurd met rood, omdat hij hands zou hebben gemaakt. In de nasleep (na protesten van Capelle) werd Capelle-coach Van Loon uit de dug-out gestuurd.

Niet lang daarna maakte Daniël van Waveren de 3-0. Toch kon Capelle daarna nog wat terugdoen voor de uitploeg. Angelmo Vyent scoorde de 3-1. Nadat Capelle protesteerde voor een strafschop bij de scheidsrechter, kreeg Dave van der Steen zijn tweede gele kaart en kwam Capelle met negen man te staan. Nadat Gökhan Yasar de 4-1 had gemaakt, kreeg ook de Bruin zijn tweede gele kaart. Via Yasar en Mike Ahrens liep DVS verder uit. De eindstand was 6-1.

Capelle blijft door de nederlaag onderin hangen. De Zuid-Hollanders haalden in de laatste zes wedstrijden één punt.DVS’33 draait mee in de subtop.

Harkemase Boys – Scheveningen

In de tweede helft bij een tussenstand van 1-1 kregen Timo Peters en Gio van Ree allebei direct rood. Bij Harkemase Boys werd Yannick Kauzi met een tweede gele kaart van het veld gestuurd. De kaarten vielen na een opstootje tijdens de wedstrijd tussen de Friezen en Zuid-Hollanders. Met een man meer besliste Harkemase Boys de wedstrijd. Berwout Beimers en Jorco van Hezel scoorden.

Voor rust kwam Scheveningen nog op voorsprong via Jari de Jong. Zijn goal werd even later teniet gedaan door een doelpunt van Henny Bouius.

Harkemase Boys staat door de zege in de subtop, Scheveningen staat met 12 punten uit 12 wedstrijden net boven de nacompetitiestreep.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD