donderdag, maart 4, 2021
Home Competities Derde Divisie Kaars: 'Wil derby tegen Katwijk spelen'

Kaars: ‘Wil derby tegen Katwijk spelen’

Dennis Kaars werd met grote verwachtingen naar Quick Boys gehaald, maar een doelpuntenmachine zoals hij zich toonde bij De Dijk heeft hij nog niet kunnen laten zien op Nieuw Zuid.

- Advertentie -

,,Ik ben inderdaad gewend om meer goals te maken”, erkent Kaars in gesprek met De Telegraaf. ,,Dat dit nu even niet lukt heeft echter met veel factoren te maken. Zo kwam ik bij Quick Boys wat later bij de groep en ben ik een aantal weken geblesseerd geweest. Daarnaast speelt ook de speelwijze een grote rol.”

De 30-jarige spits vervolgt, verwijzend naar zijn beste jaar bij De Dijk: ,,We speelden daar in een 4-4-2-systeem, dat volledig op mij afgestemd was. Mijn medespelers bij De Dijk waren erop ingesteld om mij de vrije ruimtes in te sturen. Dat scheelt een hoop. Bovendien zaten er destijds drie of vier jeugdteams in de competitie, die allemaal aanvallend voetbal wilden spelen. Daardoor ontstonden er ruimtes, waar ik van kon profiteren. Al dat soort factoren speelt een rol.”

Kaars heeft de ambitie om met Quick Boys naar het hoogste niveau te promoveren nog niet opgegeven: ,,Wij willen nog steeds kampioen worden. Onze achterstand op koploper Noordwijk bedraagt acht punten. Dat is best veel, maar het seizoen is nog lang. Ik wil graag promoveren en in de Tweede Divisie voetballen. Zelf heb ik immers nog nooit op het hoogste amateurniveau gevoetbald. Telkens wanneer we promoveerden, vertrok ik immers naar een andere vereniging. Bovendien lijkt het mij prachtig om met Quick Boys de derby tegen Katwijk te spelen.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES