Volg ons
Dennis Kaars

Derde Divisie Zondag

Kaars op gesprek bij FC Den Bosch

Kaars op gesprek bij FC Den Bosch

Dennis Kaars hoopt nog altijd op een kans in het betaalde voetbal. De doelpuntenmachine van De Dijk was in de winterstop al dichtbij een overgang naar Sparta, maar dat ging op het laatste moment niet door. Nu is FC Den Bosch in beeld.

Oriënterend gesprek

De Brabantse club heeft hem op de korrel sinds de wedstrijd tegen Jong FC Den Bosch. Tegenover Het Amsterdamsche Voetbal laat Kaars weten dat hij maandag op gesprek gaat bij Den Bosch, dit gaat nog om een oriënterend gesprek. Daarnaast hoopt hij dat er nog meer clubs zich melden. Met De Dijk is de afspraak dat hij deze zomer mag vertrekken als er een betaald voetbalclub op de stoep staat. Zo niet, dan zal hij in Amsterdam blijven spelen. Wel heeft Kaars duidelijk eisen, want hij is niet van plan om zomaar te vertrekken.

Bekijk het volledige interview met Dennis Kaars

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag