dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkKaars na debuut bij Den Bosch: 'Niveau ligt hier echt wel wat...

Kaars na debuut bij Den Bosch: ‘Niveau ligt hier echt wel wat hoger’

Dennis Kaars heeft bij zijn debuut in het profvoetbal zijn handelsmerk nog niet kunnen tonen: scoren. De 28-jarige spits (midden op archieffoto) debuteerde vrijdagavond met FC Den Bosch tegen Jong AZ, maar stapte met een 0-2 nederlaag van het veld.

Dichtbij treffer
,,Ik heb wel twee keer gescoord, jammer genoeg werden ze afgekeurd wegens buitenspel. Ik zat dichtbij een treffer, maar het was moeilijk. Het niveau ligt hier echt wel wat hoger”, constateert hij tegenover Omroep Brabant. Kaars verdiende zijn transfer naar Den Bosch dankzij 40 treffers die hij afgelopen seizoen maakte met De Dijk in de Derde Divisie.

Wennen
Kaars speelde bij de Brabantse club met een geheel nieuwe voorhoede, bestaande uit Danny Verbeek en Sven Blummel. ,,Het was de eerste keer wel even wennen, maar af en toe werd er wel aardig gecombineerd. Ik denk dat wij wel een goed trio zijn.” De spits uit Monnickendam is vastbesloten snel zijn eerste Jupiler League-treffer te maken: ,,Volgende week tegen Almere City is het raak.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD