maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagKaars kiest razendsnel voor contract bij FC Den Bosch

Kaars kiest razendsnel voor contract bij FC Den Bosch

Dennis Kaars heeft een contract getekend bij FC Den Bosch. De spits van De Dijk stond het afgelopen seizoen regelmatig in de belangstelling van profclubs en was in de winterstop bijna speler geworden van Sparta. Afgelopen maandag kreeg hij een aanbod van FC Den Bosch en binnen een paar dagen heeft Kaars de knoop doorgehakt.

Veertig goals

De 28-jarige doelpuntenmachine maakt daarmee op zeer late leeftijd de stap naar het profvoetbal. Wat hem over de streep heeft getrokken is onder meer de lengte van het contract. FC Den Bosch legt hem voor twee jaar vast, waarbij de Brabantse club ook nog de optie heeft voor een derde seizoen. Op dit moment staat de teller op veertig doelpunten in 32 duels in de Derde Divisie Zondag.

Dreun voor De Dijk

Voor De Dijk is het dan ook een forse tik, want met de promotie naar de Tweede Divisie waren de doelpunten van Kaars op een hoger niveau erg gewenst. Onlangs werd van FC Lienden al wel Abderrahim Loukili overgenomen, maar het ligt in de lijn der verwachting dat de ploeg van trainer Jochem Twisker nu nog wel op zoek gaat naar een vervanger.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD