woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagKaars kan voor twee jaar tekenen bij FC Den Bosch

Kaars kan voor twee jaar tekenen bij FC Den Bosch

Dennis Kaars kan een avontuur aangaan in het betaalde voetbal. De spits liet dit seizoen al meerdere keren zijn kwaliteiten zien bij De Dijk en heeft inmiddels een contractaanbieding van FC Den Bosch ontvangen. Voor de aanvalsleider ligt een verbintenis voor twee seizoenen klaar. Daarin is ook direct een optie verwerkt voor een derde seizoen.

Eerste gesprek gehad

Kaars heeft al een gesprek gevoerd met de clubleiding van FC Den Bosch. In gesprek met het RTV Noord-Holland gaf de spits informatie prijs over de aanbieding. “Ze hebben een aanbieding bij mij neergelegd die interessant is. Ze nemen best een risico omdat ik nog nooit op dat niveau gespeeld hebt. Daar spreekt vertrouwen uit”, vertelde Kaars.

Nadenken

Toch heeft de belangrijke doelpuntenmachine van De Dijk nog geen beslissing genomen. “Ik ga ‘m de komende dagen met wat mensen bespreken en erover nadenken”, aldus Kaars, die dit seizoen bij De Dijk al op veertig goals staat. In de winterse transferperiode stond Kaars in de belangstelling van Sparta Rotterdam, maar een overgang ging toentertijd niet door.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD