Volg ons
Kaars niet naar Sparta

Derde Divisie Zondag

Kaars kan voor twee jaar tekenen bij FC Den Bosch

Kaars kan voor twee jaar tekenen bij FC Den Bosch

Dennis Kaars kan een avontuur aangaan in het betaalde voetbal. De spits liet dit seizoen al meerdere keren zijn kwaliteiten zien bij De Dijk en heeft inmiddels een contractaanbieding van FC Den Bosch ontvangen. Voor de aanvalsleider ligt een verbintenis voor twee seizoenen klaar. Daarin is ook direct een optie verwerkt voor een derde seizoen.

Eerste gesprek gehad

Kaars heeft al een gesprek gevoerd met de clubleiding van FC Den Bosch. In gesprek met het RTV Noord-Holland gaf de spits informatie prijs over de aanbieding. “Ze hebben een aanbieding bij mij neergelegd die interessant is. Ze nemen best een risico omdat ik nog nooit op dat niveau gespeeld hebt. Daar spreekt vertrouwen uit”, vertelde Kaars.

Nadenken

Toch heeft de belangrijke doelpuntenmachine van De Dijk nog geen beslissing genomen. “Ik ga ‘m de komende dagen met wat mensen bespreken en erover nadenken”, aldus Kaars, die dit seizoen bij De Dijk al op veertig goals staat. In de winterse transferperiode stond Kaars in de belangstelling van Sparta Rotterdam, maar een overgang ging toentertijd niet door.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag