maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieKaars: 'Ik kom hier sterker uit'

Kaars: ‘Ik kom hier sterker uit’

Dennis Kaars mag dan de afgelopen weken zijn basisplaats zijn verloren bij FC Den Bosch, de spits blijft positief en ziet zelfs de voordelen van zijn reserverol.

Geniet van profbestaan
Kaars moet momenteel Jort van der Sande voor zich dulden: ,,Maar desondanks heb ik het echt enorm naar m’n zin”, zegt hij in De Telegraaf. De club presteert met een huidige vijfde plaats geweldig en de supporters zijn enthousiast over het voetbal dat we spelen. Ik geniet er nog steeds van om profvoetballer te zijn en blijf heel positief. Ik zie bovendien ook een voordeel in het feit dat ik nu even geen basisspeler ben, omdat ik nu meer tijd kan investeren om fysiek sterker te worden in het krachthonk, want op dat vlak heb ik nog wel wat te winnen. Als aanspeelpunt kan ik nog verbeteren, maar ik ben ervan overtuigd dat ik sterker uit de winterstop zal komen.”

Hoogtepunt
De aanvaller uit Monnickendam kijkt sowieso met een goed gevoel terug op 2017: ,,Het begon al met mijn stage bij Sparta Rotterdam begin januari. Daarna volgde het kampioenschap met De Dijk en vervolgens mijn overstap naar FC Den Bosch. Ik kan 2017 daarom slechts samenvatten als één groot hoogtepunt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD