Volg ons
Dennis Kaars De Dijk

Derde Divisie Zondag

Kaars heeft goed gesprek met Pastoor en mag meetrainen bij Sparta

Kaars heeft goed gesprek met Pastoor en mag meetrainen bij Sparta

Voor Dennis Kaars was het een bijzondere dag. De aanvaller van De Dijk ging op gesprek bij Sparta Rotterdam. De club uit de Eredivisie klopte onlangs aan bij Kaars. Dinsdag spraken beide partijen met elkaar om de intenties uit te spreken. Aan dat gesprek met Sparta-coach Alex Pastoor hield Kaars een goed gevoel over.

Meetrainen bij Sparta Rotterdam

Kaars ging om de tafel met Pastoor en aan het einde van het gesprek werd afgesproken dat de goaltjesdief volgende week een paar keer mee gaat trainen bij Sparta Rotterdam. Daarna zal er geëvalueerd worden en neemt Sparta een beslissing of er een contract voor Kaars in zit. Mocht het zover komen, dan is het daarna uiteraard aan Kaars om te bepalen of hij op de eventuele aanbieding in gaat en Derde Divisionist De Dijk verlaat.

Soort sollicitatiegesprek

Kaars blikte later op de dinsdag met Het Amsterdamsche Voetbal kort terug op het onderhoud dat hij had met Pastoor. De spits had een positief gevoel aan het gesprek over gehouden. “We hebben een goed gesprek gehad. Ik heb echt een prima indruk van de trainer gekregen. Hij is recht voor zijn raap, open en eerlijk. Het leek daarnaast ook wel echt op een sollicitatie gesprek. Ik moest mezelf diverse cijfers geven voor een aantal vaardigheden, maar ik had het niet het idee dat ik mezelf moest verkopen hoor.”

Na het weekend traint Kaars voor het eerst mee bij Sparta. Donderdag of vrijdag is zijn (voorlopige) laatste dag in Rotterdam. “Ik kan nog niet inschatten hoe het gaat aflopen. Ik zal het de komende week moeten laten zien. Het voelt dan ook echt als een stage. Na mijn stage (tot donderdag of vrijdag, red.) zullen we kijken wat er gaat komen. Ik ga er wel vanuit dat ze me dan in de winterstop al willen hebben. Al moet ik eerlijk zeggen dat we het daar nog niet over gehad hebben. De beslissing is nu aan de trainer”, aldus de Amsterdammer in gesprek met Het Amsterdamsche Voetbal.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag