zondag, juni 4, 2023
Voetbal247.nlAfrica Cup of NationsKaapverdië-Kameroen voorspelling: Africa Cup goktips, kansen en gratis weddenschappen

Kaapverdië-Kameroen voorspelling: Africa Cup goktips, kansen en gratis weddenschappen

De beslissingen gaan vallen in de Africa cup, zo ook bij de laatste wedstrijd van Kaapverdië tegen Kameroen in poule A. Het gastland Kameroen staat aan kop met 6 punten en heeft nog geen wedstrijd verloren. Kaapverdië wil ook graag verder komen in het toernooi.

Kameroen behoort als vanouds tot de favorieten om de titel te winnen. De Kaapverdianen zijn echter weer reuzendoders en zijn altijd tot spectaculaire dingen in staat, zeker als niemand dat verder verwacht. Kunnen ze met hun speelse voetbal wederom toeslaan?

 

 

VS

Datum: Maandag 17 januari

De aftrap begint om 17:00 in stadion Paul
Biya Stadium te Olembe.

scheidsrechter Sadok Selmi  

Kaapverdië vs Kameroen: voorspelling

Kaapverdië profiteerde van hun numerieke voordeel in hun openingsspel. Hun prestaties tegen Burkina Faso belichten echter hun zwakheden en het spel tegen Kameroen zal ongetwijfeld een moeilijkere test zijn.

Met wellicht een punt als uitgangspunt kan Kaapverdië gaan gokken op een gelijkspel. Daarbij wellicht geholpen door het thuisland dat de laatste wedstrijd het liefst niet tegen schorsingen of blessures oploopt. Het zou dus zomaar een gelijkspel kunnen worden omdat dat beide landen wellicht het beste uitkomt.

Kameroen is tot nu toe uitstekend in hun twee wedstrijden. Het gastland scoorde het meeste aantal doelpunten in het toernooi, en behoren tot de favorieten op de eindzege. Geen van beide landen kent uitvallers door blessures.

Kaapverdië vs Kameroen: goktips

Het meest veilige om in te zetten lijkt bij een kleine overwinning door het thuisland, gevolgd door een gelijkspel. Een overwinning van Kaapverdië ligt niet direct voor de hand, maar verleden jaar wisten ze nog met 3-1 van Kameroen te winnen.

Een gelijkspel lijkt voor beide ploegen bovendien een goed uitgangspunt voor het behalen van de tweede ronde.

Kaapverdië vs Kameroen: Winkansen

Voor voetbal wedden heeft Kameroen een quotering van  9.00 om de Africa cup te winnen en Kaapverdië 67,00.

 

 Voor de wedstrijd geldt:

Winst Kameroen
8/11

Gelijkspel 12/5

Winst Kaapverdië
9/2

Kaapverdië vs Kameroen: Hoe claim ik mijn free bets

 

Kijk naar de accountaanbieding , zet €10 in en ontvang voor  € 50 aan gratis weddenschappen voor nieuwe klanten bij bet365. Minimale inlegeis. Gratis weddenschappen worden betaald als gokkredieten en zijn beschikbaar voor gebruik bij de afwikkeling van weddenschappen tot waarde van de aanbetaling.

Hoe claim ik mijn free bets voor Kaapverdië – Kameroen? 

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen
Stap 2: Maak je account aan
Stap 3: Stort minimaal €5,-
Stap 4: Plaats je free bet!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD