dinsdag, maart 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlAfrica Cup of NationsKaapverdië-Kameroen livestream: Afrika cup preview, aftraptijd en teamnieuws

Kaapverdië-Kameroen livestream: Afrika cup preview, aftraptijd en teamnieuws

In poule A is de beslissende fase aangebroken. Kameroen staat aan kop met twee gewonnen wedstrijden en is al zeker van de volgende ronde. Voor Kaapverdië is het een ander verhaal. Zij hebben de punten hard nodig om als tweede of eventueel als één van de vier beste nummers 3 te eindigen.

In 2018 lukte het de dappere ploeg uit de voormalige Portugese kolonie het nog om het Kameroen van sterspeler Samuel Eto’o in eigen land te verslaan. Dat was tevens de eerste keer dat het land het eindronde van de Africa Cup wist te bereiken. Lukt het dit keer weer? Het zou zomaar kunnen.

 

VS

Datum: Maandag 17 januari
Aftrap: 17:00, Paul Biya Stadium te Olembe.

Kaapverdië vs Kameroen: Live stream

Wil jij graag de wedstrijd volgen? Op ESPN is een livestream beschikbaar voor iedereen. Wel moet er voor de livestream een account aangemaakt worden bij ESPN. Als je de wedstrijd gemist hebt, kun je hem ook hier terugkijken. Daarnaast is het mogelijk om de wedstrijd te volgen op Bet 365. Bij Bet 365 is de livestream wel alleen beschikbaar voor klanten die in aanmerking komen. Er moet een weddenschap zijn aangegaan in de laatste 24 uur, want anders kan er niet deelgenomen worden.

Kaapverdië vs Kameroen: Voorbereiding & laatste nieuws

Beide landen wisten hun openingswedstrijd te winnen. Kameroen staat eerste met 6 punten en Kaapverdië is 3e met 3 punten.

Voor Kameroen is het een absolute must dat ze de volgende ronde halen en het liefst als de onbetwiste nummer één in de poule. Dat zijn ze als het ware aan hun stand verplicht.

Het verhaal van Kaapverdië wordt eigenlijk het best geïllustreerd door de selectie van de uit Dublin afkomstige Roberto Lopes, die geen woord Portugees spreekt, laat staan het dialect van de Kaapverdische eilanden. Hij werd tot zijn eigen verbazing opgeroepen om deel te nemen aan het toernooi. Zijn vader is Kaapverdiaans en zijn moeder Iers.

Wellicht wordt dit sprookje mooier en overleeft Kaapverdië de clash met Kameroen. Het kan zijn dat ze aan één punt genoeg hebben om door te komen in het toernooi. Het belooft in ieder geval een spannende partij te worden. Daarnaast is het ook een goede pot voor voetbal wedden, dus mis je kan niet!

 

Kaapverdië vs Kameroen: Wanneer is de aftrap?

De aftrap begint om 17:00 in stadion Paul Biya Stadium te Olembe.

scheidsrechter Sadok Selmi

Kaapverdië vs Kameroen : Team nieuws

Alhoewel Kaapverdië vorig jaar nog met 3-1 van Kameroen won in de aanloop naar het toernooi, is het nog maar de vraag of ze deze stunt kunnen herhalen.

De vermoedelijke opstelling van Kaapverdië:
Vozinha; Stopira, Lopes, S. Fortes; D. Tavares, Santos, Borges, J. Fortes; Rodrigues, J. Tavares, Monteiro

De vermoedelijke opstelling van Kameroen:
Onana; Fai, Onguene, Ngadeu, Tolo; Kunde, Anguissa, Oum Gouet; Ekambi, Aboubakar, Ngamaleu

Wil jij voetbal wedden? Lees hier alles over voetbal wedden en begin vandaag nog!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD