woensdag, mei 31, 2023
Voetbal247.nlAfrica Cup of NationsKaapverdië- Kameroen gratis weddenschappen

Kaapverdië- Kameroen gratis weddenschappen

De openingsronde van de Africa cup nadert al weer de eindfase. Morgen vallen de beslissingen in group A, waar momenteel het thuisland Kameroen de lijst aanvoert met 6 punten. Kaapverdië staat op een derde plaats met 3 punten.

Het blijft een speciale wedstrijd, zeker vanwege het feit dat Kaapverdië in de voorrondes nog met 3-1 wist te winnen van Kameroen. Eerder in 2018 werd het Kameroen van Samuel Etoó al verslagen door de moedige Kaapverdianen.

 

VS

Datum: Maandag 17 januari
Aftrap: 17:00, Paul Biya Stadium te Olembe

Hoe claim je free bets voor Kaapverdië - Kameroen.

Je kunt op een bepaalde manier gratis wedden bij Bet365. Zo zet je bijvoorbeeld € 5 op je account en krijg je € 25 om te verwedden, geheel gratis en zonder verdere verplichtingen. Hoe je dat precies doet, lees je hieronder, waar speciaal een stappenplan is uitgeschreven.

Stappenplan:

  • Kies één van de promoties hieronder
  • Ga naar de website van deze bookmaker via de groene knop
  • Maak een account aan 
  • Verifieer je account
  • Stort voor het eerst geld en claim je free bets
  • Plaats je free bet op de … – … 

Bet365 free bets voor Kaapverdië -Kameroen: Tot €100,- free bets

Maak gebruik van de gratis promotie en ontvang free bets bij het openen van een nieuw account. Er wordt groots uitgepakt, dus als je het slim aanpakt zet je een bedrag op je rekening, waardoor uiteindelijk de free bets kunnen oplopen tot wel € 100. Kijk nu voor deze aanbieding op Bet365.

BetCity free bets voor Kaapverdië - Kameroen: €20,- free bet!

Op de nieuwe site BetCity kun je tevens een weddenschap claimen voor Kaapverdië-Kameroen. Bij het aanmaken van een nieuw account , krijg je dan € 20 om in te leggen.

Om dit te kunnen claimen moet je echter wel ten minste € 20 op je account zetten waarna je 30 dagen de tijd krijgt om in te zetten op een keuze  wedstrijd bijvoorbeeld Kaapverdië-Kameroen

BetCity Odds Boost: Boost je odds voor ... - ...

Een andere aanbieding waar je gebruik van kunt maken is het claimen van een odds boost, waarbij je kansen worden verhoogd.

Dit houdt in dat de quotering tot 5 of 10 kan worden verhoogd, dus meer kans om te winnen.

online baccarat spelen betcity

Livescore Bet: Claim €40,- free bets voor Kaapverdië - Kameroen

De nieuwe site Livescore Bet heeft op dit moment nog geen website, maar wel een licensie. Je hebt in ieder geval de kans om voor € 40 gratis weddenschappen op te eisen.

Je kunt al wel een account aanvragen. Dan ontvang je bericht wanneer de website in de lucht gaat. Op dat moment ontvang je ook € 40 op je account voor voetbal wedden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD