dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieKaandorp (AZ) tekent contract bij Almere City en Benamar na Marokkaans avontuur...

Kaandorp (AZ) tekent contract bij Almere City en Benamar na Marokkaans avontuur naar Telstar

Telstar wist recent de selectie te versterken met Sven van Doorm en zaterdag werd via de officiële website wederom een versterking wereldkundig gemaakt. Benaissa Benamar (22) tekende een contract voor twee jaar in Velsen. Almere City wist buitenspeler Mees Kaandorp aan zich te binden. Hij kwam over van AZ.

Prima aanvulling
Centrale verdediger Benamar trainde al enige tijd mee met Telstar en speelde ook oefenwedstrijden in het witte shirt.  Eerder stond hij onder contract bij FC Twente en recent speelde hij wedstrijden in de hoogste afdeling van het Marokkaanse voetbal. Trainer Andries Jonker was zeer tevreden met zijn nieuwe aanwinst. ,,Benaissa heeft tijdens zijn aanwezigheid een hele goede indruk op ons achtergelaten. Zijn fysiek en inzicht maken hem een prima aanvulling op een plek waar wij ons nog wilden versterken. Ik ben blij dat Benaissa er voor gekozen heeft zijn carrière bij ons voort te zetten.”

Jong AZ
Kaandorp doorliep de jeugdopleiding van AZ en maakte in oktober van het jaar 2017 zijn debuut in het betaalde voetbal in een wedstrijd tegen Jong PSV. Hij speelde 43 wedstrijden in de Eerste Divisie waardoor hij dus de nodige ervaring meebrengt naar Almere City.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD