woensdag, december 8, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagJVC-trainer Kaiser: 'De jongens hebben keihard geknokt'

JVC-trainer Kaiser: ‘De jongens hebben keihard geknokt’

JVC Cuijk slaagde er zaterdag niet in om zich ten koste van Jong Almere City te verzekeren van een ticket voor de Tweede Divisie. Ondanks de uitschakeling deelde hoofdtrainer Ruud Kaiser een compliment uit aan zijn spelers voor het feit dat men alles had gegeven om tot een goed resultaat te komen.

Opgeheven hoofd
,,
We startten fantastisch, en hadden afstand kunnen nemen. Bij de eerste twee tegengoals stonden we te slapen. We hadden slimmer moeten zijn, maar toch wil ik dit team een compliment maken. De jongens hebben keihard geknokt. We verlaten met opgeheven hoofd het strijdperk”, aldus de oefenmeester tegenover Kliksport.

Zelf weggegeven
Jordie van der Laan, die volgend seizoen zijn kunsten zal vertonen bij DOVO in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal, stak na afloop de hand in eigen boezem. ,,We wisten dat zij de betere ploeg hebben maar we hebben het zelf weggegeven. Ook na rust hadden we kansen. Het zat er even in maar het mocht niet zo zijn.”

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS