Volg ons
JVC Cuijk Complex

Aan het woord

JVC-trainer Akankan tevreden ondanks verlies tegen NEC: ‘Nuttig oefenpotje’

JVC-trainer Akankan tevreden ondanks verlies tegen NEC: ‘Nuttig oefenpotje’

Ferdi Akankan, hoofdtrainer van JVC Cuijk, was na de verloren oefenwedstrijd tegen NEC (0-4) zeer tevreden over de door zijn team geleverde prestatie. Hij sprak na afloop van het duel dan ook over een nuttig oefenpotje.

Eerste helft
NEC wist pas in de slotfase van de eerste helft de score te openen tegen JVC Cuijk.  ,,De eerste helft hebben we goed meegespeeld. We bleven tot de 43ste minuut overeind. En daarbij waren in het begin de beste kansen voor ons. We zijn niet in de problemen geweest. Zonde was het dat we toch nog net voor rust twee tegendoelpunten kregen”, aldus Akankan tegenover het Cuijks Weekblad.

Leren
In de tweede helft werden er steeds meer wissels toegepast en liep NEC uit naar een ruimere zege.,,Na rust werden door de vele wissels de ruimtes steeds groter. De twee tegendoelpunten die we toen nog kregen kwamen vooral door wat onoplettendheid van ons zelf. Voor ons was dit zeker een nuttig oefenpotje. We hebben nog meer sterke tegenstanders de komende weken. Daar kunnen we alleen maar van leren.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Aan het woord