zondag, oktober 1, 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieJVC-selectie weigert te trainen na conflict tussen bestuur en sponsoren

JVC-selectie weigert te trainen na conflict tussen bestuur en sponsoren

Het rommelt behoorlijk bij JVC Cuijk. Volgens De Gelderlander is er een conflict tussen het bestuur, de spelersgroep en een aantal sponsors. Inzet van het conflict zou de geldstroom voor volgend seizoen zijn.

Dinsdagavond liep het conflict dusdanig hoog op dat vrijwel de gehele selectie besloot na een gesprek met het bestuur niet te gaan trainen maar naar huis vertrok. ,,Het bestuur heeft de spelersgroep laten weten dat de afspraken die eerder zijn gemaakt over komend seizoen niet meer gelden. De contractbesprekingen zijn gedaan door leden van de tc en een belangrijke sponsor, het bestuur wil de afspraken voorlopig niet overnemen”, schrijft de krant. ,,De problemen zijn ontstaan doordat het bestuur van JVC en enkele belangrijke sponsors lijnrecht tegenover elkaar staan over de toekomst van het zondagelftal. Een deel van de sponsors wil flink investeren, terwijl een aantal bestuurders ervoor waakt te hard van stapel te lopen. Zij zijn bang voor de financiële risico’s. De contracten van de spelers van het eerste zondagelftal van JVC waren eerder ondergebracht in een aparte stichting, maar sinds dit seizoen hoort het team weer bij de vereniging. De sponsors willen weer een stichting opzetten. Daarover is dinsdagavond gesproken, maar bestuur en investeerders kwamen niet tot elkaar.”

Spelers beklagen zich dat zij niet weten waar ze aan toe zijn voor volgend seizoen. Volgens De Gelderlander zouden de betalingsverplichtingen voor dit seizoen niet in gevaar zijn. De club laat weten vandaag met een verklaring te komen. Tevens is voor 13 mei een extra Algemene Leden Vergadering uitgeschreven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD