Volg ons
JVC Cuijk Complex

Derde Divisie Zondag

JVC Cuijk wil weer een ‘club’ worden

JVC Cuijk wil weer een ‘club’ worden

JVC Cuijk heeft een zeer roerig seizoen achter de rug en wil de koers nu gaan wijzigen. Promotie naar de Tweede Divisie werd misgelopen, maar daarnaast was het binnen de gelederen zeer onrustig. Daar wil het bestuur, dat nog niet lang aan het roer staat, snel verandering in brengen. JVC Cuijk moet weer een club worden.

Nieuw motto

En dat is dan ook de slogan waar het bestuur mee uitpakt. Een club van ons allemaal is het motto, zo meldt De Gelderlander. Veel vrijwilligers zijn in de afgelopen jaren vertrokken van Sportpark De Groenendijkse Kampen. De focus zou te veel gericht zijn geweest op het eerste elftal, zonder het uiteindelijk gewenste resultaat. Het afgelopen seizoen bleek Arno Arts de verkeerde keuze als trainer en toen hij werd ontslagen liet de clubleiding al duidelijk weten dat er grote fouten waren gemaakt.

Wij-gevoel centraal staan

Nu gaat dus het roer om. De aandacht moet minder op het eerste elftal gericht zijn en het bestuur werkt er hard aan om opgestapte vrijwilligers terug te halen. “Rondom het eerste elftal is alles goed geregeld. Maar JVC is een club van ons allemaal, waarbij het wij-gevoel weer centraal moet komen te staan”, zeggen Marco Janssen en Eric van Oudenhoven, twee van de vorig jaar aangestelde bestuursleden. “Dat horen we ook van vrijwilligers die de laatste jaren de club de rug hebben toegekeerd. We zien nu al veel van de mensen die zijn opgestapt gelukkig weer terugkeren.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag