woensdag, februari 1, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagJVC Cuijk wil door in Derde Divisie, trainer Akankan vertrekt

JVC Cuijk wil door in Derde Divisie, trainer Akankan vertrekt

Het bestuur van JVC Cuijk wil in afgeslankte vorm het eerste elftal in de Derde Divisie houden, maar ziet, naast het vertrek van meerdere spelers, ook trainer Ferdi Akankan aan het einde van het seizoen vertrekken, meldt kliknieuws.nl. Op 13 mei legt het bestuur de nieuwe plannen voor aan de leden van de club.

Voorzitter Ton van Elk de Freese geeft aan dat de kosten van het vlaggenschip niet de contiuiteit van de vereniging in gevaar mogen brengen, maar vindt ook dat de inspanningen die in het verleden gedaan zijn om op het huidige niveau te acteren niet zomaar weggegooid moeten worden. ,,Er ligt hier een uitdaging voor ons allen. Wat bereikt is mag niet verloren gaan.”

Om dat doel te bereiken moet JVC Cuijk wel op zoek naar een nieuwe trainer. Ferdi Akankan heeft bij de club aangegeven te vertrekken aan het einde van het seizoen. De oud-speler van JVC Cuijk stapt over naar SC Woezik. Naast Akankan vertrekken ook diverse spelers aan het einde van het seizoen en twijfelen een aantal nieuwkomers over hun overstap naar de Brabantse Derde Divisionist.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD