Volg ons

Derde Divisie

JVC Cuijk trekt zich mogelijk terug uit nacompetitie

JVC Cuijk trekt zich mogelijk terug uit nacompetitie

Het is maar de vraag of JVC Cuijk gaat deelnemen aan de nacompetitie om lijfsbehoud. De noodlijdende club overweegt sterk haar eerste zondagteam terug te trekken uit het topamateurvoetbal.

Vanavond vindt een ledenvergadering plaats waar de leden van de club kunnen stemmen over de toekomst van het vlaggenschip. De keuze gaat tussen terugtrekken en verder gaan op hoog niveau maar zonder spelersbudget. Pogingen om geldschieters te vinden voor het gat in de begroting á 50 duizend euro mislukten. Daarop werden alle afspraken met spelers, zowel huidige selectiespelers als aanwinsten, ingetrokken. Dat zorgde voor een ware leegloop voor volgend seizoen.

,,Veel hangt af van de ledenvergadering”, zegt doelman Dani Centen na de 5-0 nederlaag tegen OJC Rosmalen in gesprek met De Gelderlander. ,,Als de leden voor de optie kiezen om niet verder te gaan met voetbal op hoog niveau, heeft dat waarschijnlijk gevolgen voor ons.” Mocht JVC Cuijk wel gaan pogen via de nacompetitie in de Derde Divisie Zondag te blijven, dan moet het in de tweede ronde afrekenen met Halsteren of Hoogland.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie