Volg ons

De Meern

JVC Cuijk te sterk voor USV Hercules, De Meern hard onderuit tegen Dongen

JVC Cuijk te sterk voor USV Hercules, De Meern hard onderuit tegen Dongen

JVC Cuijk wist het kalenderjaar 2017 goed af te sluiten met een zege in Utrecht op USV Hercules (2-3), dit met drie treffers van Jordie van der Laan. VV Dongen had weinig moeite met degradatiekandidaat De Meern (0-4) en het talenteam van De Graafschap had weinig in te brengen tegen Quick’20 (4-1).

De Meern – vv Dongen
De twee ploegen wisten in de eerste vijfenveertig minuten spelen het net van de tegenstander niet te vinden. Vroeg in de tweede helft was het dan toch raak, de ploeg uit Dongen kwam op voorsprong door een doelpunt van Mart van Bree (0-1). Acht minuten voor het einde van de officiële speeltijd werd het duel beslist in het voordeel van de uitspelende formatie, Tim Kolkert bracht de tussenstand op 0-2.  In de 85ste minuut was het echt over voor De Meern nadat Van Bree de 0-3 aan liet tekenen. Even later bepaalde Gijs van den Berg de eindstand op 0-4.

USV Hercules – JVC Cuijk
De thuisploeg kwam iets beter uit de startblokken dan JVC, maar laatstgenoemde ploeg wist vervolgens snel de wedstrijd naar zich toe te trekken. Na een kwartier spelen kwam de ploeg van trainer/coach Ruud Kaiser op voorsprong door een treffer van Jordie van der Laan (0-1). Dit na zwak ingrijpen van de defensie van USV Hercules. Vijf minuten later was het weer raak op het sportpark in Utrecht. Furkan wist vanaf links door te stomen en zijn voorzet werd goed verwerkt door de al eerder genoemde Van der Laan (0-2). In de 39ste minuut kwam de spanning weer helemaal terug in de wedstrijd, Oskar van Logtestijn was doeltreffend voor de gastheer (1-2). Echter kort voor het rustsignaal stelde JVC orde op zaken, een voorzet van Rik Renirie werd ingekopt door Van der Laan, die daarmee zijn derde treffer van de wedstrijd wist te produceren (1-3). In de tweede helft leek JVC op weg naar een eenvoudige zege, maar twee minuten voor het einde van de wedstrijd kwam de thuisploeg terug, daar had het echter wel een speler van de tegenpartij voor nodig. Stan Broenland passeerde zijn eigen doelman (2-3). Verder dan deze treffer kwam Hercules niet waardoor JVC er met de drie punten vandoor wist te gaan.

Quick’20 – De Graafschap 4-1
1-0 Jan Willem Kamp
2-0
3-0 Degenaar
4-0 Van Bremen
4-1 Antek Konderak

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over De Meern