dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsADO'20JVC Cuijk stijgt naar derde plaats door zege op Quick, Westlandia weer...

JVC Cuijk stijgt naar derde plaats door zege op Quick, Westlandia weer onderuit

JVC Cuijk wist zondagmiddag op het eigen sportpark drie punten te pakken tegen Quick (2-1). Door de zege stijgt de ploeg naar de derde plaats in de Derde Divisie. HSC’21, USV Hercules, Blauw Geel’38 wisten drie punten te veroveren. OJC en ADO’20 deelden de punten.

JVC Cuijk – HV & CV Quick
In het eerste kwartier van de wedstrijd vielen alle doelpunten. In de tweede minuut werd de score geopend  voor JVC. Jordie van der Laan kon vrij binnen schieten (1-0). Tien minuten na dit doelpunt bracht Rachid Bouaouzan Quick weer op gelijke hoogte (1-1). Rik Renirie was de maker van de winnende treffer (2-1).

HBS – HSC’21
De uitspelende formatie begon goed aan de wedstrijd, maar de eerste grote kans was voor HBS. Mike de Geer zag de bal echter voorbij het doel gaan van de tegenstander. Na de pauze was het een gelijkopgaande strijd die werd beslist door een goed genomen vrije trap van Joost Screever, hij schoot de bal snoeihard in de kruising (0-1).

USV Hercules – Quick’20
De ploeg uit Utrecht kwam na een uur spelen op voorsprong door Jeffrey Vlug. Negen minuten voor het einde van de officiële speeltijd was het Gutyho Mijland die met zijn doelpunt het duel voortijd wist te beslissen (2-0). Door de zege heeft de ploeg van trainer/coach Erik Speelziek nu aansluiting weten te verkrijgen bij het linkerrijtje.

Westlandia – Baluw Geel ’38
1-0 Batist
1-1 Schulders
1-2 Egmond
2-2 Beeldstroo
2-3 Verbakel
2-4 Strijbosch

OJC Rosmalen – ADO’20 1-1
0-1 Mazreku
1-1 Meeuwsen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD