dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieJVC Cuijk-speler Jorrit Ritzen start netwerkplatform voor spelers, trainers en clubs

JVC Cuijk-speler Jorrit Ritzen start netwerkplatform voor spelers, trainers en clubs

Sinds kort is Jorrit Ritzen, verdediger bij JVC Cuijk, een eigen bedrijf genaamd Soccer-Life gestart. Het platform van de JVC-aanvoerder wil de gemakkelijke en efficiënte schakel tussen clubs, trainers en spelers zijn. Daarnaast is het ook een platform waarin alle spelers en trainers elkaar kunnen bekijken en straks kunnen gaan beoordelen.

Behoeften van de doelgroep
Jorrit Ritzen heeft al flink wat clubs benaderd en is al aan het groeien. Zo heeft hij clubs als SV Meerssen en zijn oude club EVV al gesproken en heeft hij zijn eerste gesprek bij JVC Cuijk al gevoerd. Hij is van plan meer clubs door het hele land benaderen. Maar hoe is de 32-jarige verdediger op het idee gekomen? ,,Het idee is ontstaan nadat ik in gesprek moest met JVC over een nieuw contract. Al ongeveer 12 jaar voer ik dit soort gesprekken met trainers, voorzitters en sponsoren. Ik weet dus als geen ander welke doelgroep welke behoeftes en wensen heeft. Ik ben Soccer-Life dan ook gestart omdat ik een brug wil creëren tussen spelers, clubs en trainers. Ik wil er dan ook mee bereiken dat Soccer-Life niet alleen de huidige markt zoals hij nu ligt professionaliseert, maar dat spelers ook verder durven te kijken dan de einddatum van hun contract”, vertelt hij aan Voetbal247.nl

Doorpakken
Ritzen wil dit jaar al flink doorpakken en aan de ambities schort het zeker niet. Hij weet waar hij mee bezig is en wil met zijn duidelijke visie de amateurwereld van Nederland veroveren. Maar wat is het nu eigenlijk voor bedrijf? ,,Soccer-Life is een uniek online platform waar spelers en trainers hun CV kunnen plaatsen. Elke speler en trainer heeft naast hun CV de ruimte om een aantal competenties in te vullen en / of aan te geven op welke posities ze kunnen spelen. Een aangemelde club krijgt via Soccer-Life toegang tot deze database waarbij clubs privé zoekopdrachten kunnen plaatsen aan de hand van bepaalde wensen of behoeftes. Dit geeft vervolgens een match wat vervolgens kan bijdragen aan gesprekken tussen clubs en trainers.”

Zoekopdracht
,,Een voorbeeld: stel dat je voor een club een spits zoekt die tussen de 20 en 25 jaar oud is, scorend vermogen heeft en maximaal 30 kilometer van de club af woont. Als er een spits rondloopt komt deze naar voren in deze data-base”, vervolgt de mandekker. Met zijn plannen en website hoopt hij dat de clubs naar hem toe komen zodat hij de clubs kan bezoeken en zijn informatie kan delen. Hij wil doorgroeien en zich graag bewijzen dat zijn plan met de website Soccer-Life.nl goed uit kan pakken. ,,Wat ik het liefste heb is dat ik persoonlijk bij de clubs langs mag komen om mijn unieke plan te presenteren en uit te leggen waarom juist die club met Soccer-Life in zee moet gaan. Ik ben namelijk 100% overtuigd dat dit een concept is wat elke club naar een hoger plan kan trekken ongeacht op welk niveau de club acteert. Uiteraard is een club vrij om zich aan te melden maar hoe fijn is het om iemand met kennis over deze zaken tekst en uitleg te horen geven en waar je ook gelijk vragen aan kan stellen.”

Ambitie
Met zijn doel gaat hij het dit jaar proberen. Meerdere clubs in Limburg heeft hij al gesproken en probeert nu verder het land in te trekken. Maar hoe ver wil hij dit jaar komen en wat is zijn doel op lange termijn? ,,Ik heb duidelijke doelen voor ogen voor dit jaar maar ook voor de komende jaren. Omdat ik weet dat Soccer-Life ‘one of a kind’ is in zijn soort in combinatie met de contacten en kennis die ik in de jaren heb opgedaan wil ik dit project landelijk gaan uitrollen en bij alle clubs in het hogere segment gaan aanbieden en presenteren. Verder ga ik Soccer-Life door ontwikkelen aangezien de mogelijkheden oneindig zijn en mijn ideeën nog groter zijn. Op lange termijn wil ik ervoor gaan zorgen dat ik de juiste partners weet te vinden en dat we dit project zelfs internationaal kunnen gaan maken.”

Meer informatie over Soccer-Life is te vinden op de website van het netwerkplatform.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD