dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsADO'20JVC Cuijk pakte zege in doelpuntenfestijn, UNA te sterk voor koploper

JVC Cuijk pakte zege in doelpuntenfestijn, UNA te sterk voor koploper

Westlandia en JVC Cuijk deden zondagmiddag aan klantenbinding. De supporters zagen maar liefst acht doelpunten, waarbij de uitspelende ploeg vaker het net wist te vinden van de tegenstander (3-5). UNA was te sterk voor de thuisspelende koploper HV & CV Quick (0-5).

Westlandia – JVC Cuijk
De ploeg van trainer/coach Ruud Kaiser kwam uitstekend uit de startblokken. Na twee minuten spelen bracht Furkan Alakmak de gasten op voorsprong (0-1).  JVC kon echter niet lang genieten van de voorsprong want vier minuten later bracht Remon van Bochoven, vanuit de hoekschop van Patrick Batist, koppend de stand op 1-1. Na 22 minuten spelen mochten de supporters van Westlandia wederom juichen. Jeroen Spruijt kopte de bal binnen na een voorzet vanaf links van Brandon Tichem (2-1).  Nog voor de pauze kwam JVC weer langszij, spits Jordie van der Laan plaatste zijn naam op het wedstrijdformulier (2-2).

Vroeg in de tweede helft wist Van der Laan wederom het net van de tegenstander te vinden (2-3). In de 63ste minuut was het Brandon Tichem die Westlandia op gelijke hoogte bracht (3-3). De koek was echter nog niet op voor het publiek, twee minuten later was JVC weer op weg naar een zege door een doelpunt van Simon van Zeelst (3-4. Westlandia eindigde het duel met tien spelers door de rode kaart van Mitchell Jacobs. In de blessuretijd maakte Van der Laan zijn derde treffer van de middag (3-5).

ADO’20 – HBS
Raymond van de Waard opende in de 37ste minuut de score voor de thuisspelende vereniging. Vanaf de zeventigste minuut speelde ADO’20 tegen tien man van HBS, Jim Robert kreeg de rode kaart van de dienstdoende arbiter nadat hij hem voor de tweede keer de gele kaart toonde. HBS wist toch een punt uit het vuur te slepen, Berend Kaster wist de toegekende strafschop te benutten en bepaalde daarmee de eindstand op 1-1.

HV & CV Quick – UNA
De score werd geopend in de elfde minuut een schot, na een afgeslagen voorzet, werd fraai ineens uit de lucht raak geschoten door Brian Boogers (0-1). De tweede helft was pas vijf minuten oud toen Teun Sebregts de 0-2 binnen wist te koppen.  Na een uur spelen moest de thuisploeg verder met één man minder, doelman Puister moest het speelveld met een rode kaart verlaten nadat hij Tielemans vloerde in het strafschopgebied. De daaropvolgende strafschop werd benut door Mart van de Grevel (0-3). De eindstand werd bepaald op 0-5 door treffers van Nick Tielemans en Rob van Boekel.

OJC Rosmalen – OFC Oostzaan
Het duel leek te eindigen in een doelpuntloos gelijkspel. Yaghmouri had echter in de blessuretijd een verrassing in petto. Hij tekende in de slotfase voor de winnende treffer (0-1).

Jong Vitesse – De Meern
Het beloftenteam van de Arnhemse club was met 2-0 te sterk voor De Meern dat nog altijd wacht op het eerste punt in de Derde Divisie dit seizoen. Doelpunten voor Vitesse kwamen op naam van Oude Kotte en Van Bergen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD