Volg ons

Blauw Geel'38

JVC Cuijk pakt periode én haakt aan in titelstrijd

JVC Cuijk pakt periode én haakt aan in titelstrijd

JVC Cuijk heeft beslag gelegd op de tweede periode in de Derde Divisie. De ploeg van trainer Ruud Kaiser won zelf met 4-1 van Quick’20, terwijl concurrent Blauw Geel’38 met 3-1 onderuit ging bij Quick. Door de zevende zege op rij blijft JVC Cuijk ook nog altijd een outsider voor het kampioenschap.

JVC Cuijk – Quick’20 4-1
De wedstrijd in Cuijk kwam traag op gang. Pas na een half uur was JVC voor het eerst gevaarlijk tegen de hekkensluiter. Door een tussensprint in de laatste fase van de eerste helft ging de thuisclub toch rusten met een 2-0 voorsprong. Simon van Zeelst kopte eerste de 1-0 binnen uit een corner, waarna Furkan Alakmak (foto) op slag van rust het eindstation was van een goede aanval.

Quick’20 legde zich echter nog niet neer bij de nederlaag en kwam via Sebastiaan Bökkerink na rust terug tot 2-1. Nog binnen het uur maakte JVC Cuijk echter een eind aan de aspiraties van de Oldenzalers. Boy Visser schoor de 3-1 binnen. Alexander Lejic zorgde halverwege de tweede helft voor de 4-1 eindstand.

Quick – Blauw Geel’38 3-1
Door een 3-1 nederlaag bij nummer vier Quick is Blauw Geel’38 de periodetitel misgelopen. De Hagenaars waren een maatje te groot voor de Veghelse formatie, die nog wel op voorsprong kwam op sportpark Nieuw Hanenburg.

Het begon allemaal uitstekend voor Blauw Geel’38 dat via Alexander Mols al na ruim vijf minuten de leiding nam. Nadat Quick van die klap was bekomen werd het steeds sterker en nam het helft in handen. Dat leidde halverwege de eerste helft tot de gelijkmaker van Marc Boshoff, die een vrije trap ineens binnen schoot.

Ook de 2-1 na een uur spelen kwam direct uit een spelhervatting, nu was het Kenan Schenkeveld die een corner in één keer het doel in draaide. Hoewel Blauw Geel’38 er alles aan deed die schade te herstellen bleef Quick de bovenliggende partij en met zijn tweede van de middag maakte Marc Boshoff een kwartier voor tijd een einde aan de onzekerheid. In de slotfase had de score nog verder op kunnen lopen, maar dat leed bleef Blauw Geel’38 bespaard.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Blauw Geel'38