Volg ons
Vlug Hercules

ADO'20

JVC Cuijk ondanks fraaie voorsprong onderuit tegen USV Hercules. ADO’20 wint van Blauw Geel

JVC Cuijk ondanks fraaie voorsprong onderuit tegen USV Hercules. ADO’20 wint van Blauw Geel

JVC Cuijk leek zondagmiddag op het eigen sportpark op weg naar een overwinning tegen USV Hercules, de voorsprong van 2-0 bleek echter niet voldoende te zijn voor minimaal één punt (2-4). ADO’20 was thuis te sterk voor Blauw Geel’38 (4-2).

JVC Cuijk – USV Hercules
Na iets meer dan een half uur spelen was Simon van Zeelst verantwoordelijk voor de eerste treffer van de middag. Op aangeven van Jordie van der Laan plaatste hij de 1-0 op het scorebord. Vroeg in de tweede helft wist JVC Cuijk verder afstand te nemen van de tegenstander. Jordie van der Laan maakte zijn 25ste van het seizoen (2-0). In de 59ste minuut bracht Plet de spanning weer terug in de wedstrijd op het moment dat hij de doelman van JVC wist te passeren (2-1). Zeven minuten later was het weer raak voor de Utrechtse formatie. Fonville wist het net van de tegenstander te vinden (2-2).  Tien minuten voor het einde van de officiële speeltijd stond de wedstrijd helemaal op zijn kop. Een vrije trap van Vlug (foto) plofte binnen waardoor Hercules de achterstand had weten om te buigen in een voorsprong (2-3). De eindstand werd bepaald door een treffer van Plet in de blessuretijd (2-4).

ADO’20 – Blauw Geel
De uitspelende club kwam na zeven minuten spelen al op voorsprong in Heemskerk. Mols stuurde Sjaak Egmond diep en die gaf op zijn beurt de bal laag voor aan Danny Verbakel die trefzeker was (0-1). Een klein kwartier later stond de 1-1 al weer op het scorebord. Jesper de Vré wist vanaf de strafschopstip raak te schieten. Binnen het half uur wist ADO’20 weer het net van de tegenstander te vinden, een afstandsschot van Cani Yilmaz betekende de 2-1.  Een omhaal van Jordi Wigman, net voor de pauze, betekende de 3-1 en even later bleek dit ook de ruststand te zijn.  Blauw Geel wenste zich in de tweede helft niet neer te leggen bij een nederlaag en kwam in de 67ste minuut terug tot 3-2, het doelpunt kwam op naam van Joey Hellstern.  De laatste treffer van de middag kwam op naam van Keus die daarmee de eindstand bepaalde op 4-2.

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over ADO'20