Volg ons
Thomas Schilders JVC Cuijk

Derde Divisie Zondag

JVC Cuijk haalt Schilders op bij Helmond Sport

JVC Cuijk haalt Schilders op bij Helmond Sport

JVC Cuijk heeft zich versterkt met Thomas Schilders. De aanvaller komt over van Helmond Sport en zegt met zijn overstap naar de derde divisionist het betaalde voetbal voorlopig dus vaarwel. Schilders is alweer de vierde versterking van JVC Cuijk voor volgend seizoen.

Twee keer trefzeker in Jupiler League

Thomas Schilders komt uit de jeugd van Willem II, waar hij het eerste elftal nooit wist te bereiken. De Tilburger verruilde Willem II vorige zomer voor Helmond Sport. Bij de club uit de Jupiler League verscheen hij weliswaar 27 keer binnen de lijnen, maar daarvan viel Schilders 25 keer in. In totaal kwam hij tot 606 minuten voor Helmond Sport. Daarin wist hij wel twee keer het net te vinden. Komend seizoen is Schilders dus op zondag in de Derde Divisie te aanschouwen in het shirt van JVC Cuijk.

Schilders is niet de eerste versterking van Cuijk. Eerder werd namelijk al bekend dat de Brabanders een drietal andere spelers hadden vastgelegd. Charles Kazlauskas (De Treffers), Frenk Schaap (IJsselmeervogels) en Dominique Scholten (Spakenburg) spelen komend seizoen ook voor JVC Cuijk in de Derde Divisie.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag