zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagJVC Cuijk haalt nieuwe aanvaller uit Israël

JVC Cuijk haalt nieuwe aanvaller uit Israël

JVC Cuijk heeft de vrijgevallen plaats in de selectie door de transfer van Chefrino Eind naar UNA snel weten op te vullen. Gianluca Maria is vastgelegd voor het komende seizoen. De geboren Limburger keert na een omweg terug in Nederland en gaat nu dus in de Derde Divisie Zondag aan de slag.

Opleiding bij PSV

De inmiddels 24-jarige Maria leek een carrière te kunnen gaan maken bij PSV, want hij brak met onder meer Memphis Depay door vanuit de jeugdopleiding. In 2012 maakte hij al deel uit van de selectie van Dick Advocaat en kreeg in oefenduels ook speelminuten. PSV verhuurde hem aan Eindhoven, maar besloot in 2013 afscheid te nemen.

Uitgewaaid naar Israël

Na ruim een jaar bij MVV met 28 wedstrijden en één doelpunt speelde hij ook voor RKC Waalwijk. Ook in Waalwijk kon Maria niet altijd rekenen op een basisplaats, waarop hij de stap waagde naar Israël. Afgelopen seizoen kwam de aanvaller uit voor Hapoel Ashkelon, maar opnieuw was hij geen vaste basisklant. Wel kwam hij tot zes interlands voor Curaçao. Nu gaat Maria het dus proberen bij JVC Cuijk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD