dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagJVC Cuijk gaat vijf talenten de kans geven

JVC Cuijk gaat vijf talenten de kans geven

JVC Cuijk zit in de winterstop niet stil. Terwijl de ploeg zich volop voorbereidt op het tweede gedeelte van het seizoen, is men achter de schermen druk bezig met het vastleggen van de nodige talenten. Liefst vijf spelers hebben het goede nieuws ontvangen. Het gaat om Jurre Grotenhuis, Sjoerd van der Looij, Timo Peters, Jay van Boxtel en Bjenze Graat.

Prioriteit nummer één

JVC Cuijk was er veel aangelegen om de vijf spelers die afkomstig zijn uit de eigen jeugdopleiding langer aan de club te binden. Alle spelers hebben hun eerste speelminuten bij de hoofdmacht er tenslotte al opzitten, waarbij Grotenhuis zelfs al is uitgegroeid tot vaste basisspeler van het team. Van der Looy en Graat zagen vooral in de afgelopen weken hun aantal speelminuten toenemen, terwijl Van Boxtel dit seizoen al acht keer in de basis stond.

Basis voor toekomst gelegd

Trainer Ruud Kaiser heeft het idee dat JVC Cuijk de juiste keuze heeft gemaakt. “Wij willen met regionale jongens een homogeen team op topamateurniveau vormen. Deze jongens zijn zo talentvol dat het cruciaal was om hen zo snel mogelijk aan ons te binden, tenslotte moeten zij de basis van de toekomst worden”, aldus het relaas van Kaiser in de verklaring van de club.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD