Volg ons

Derde Divisie Zondag

JVC Cuijk gaat vijf talenten de kans geven

JVC Cuijk gaat vijf talenten de kans geven

JVC Cuijk zit in de winterstop niet stil. Terwijl de ploeg zich volop voorbereidt op het tweede gedeelte van het seizoen, is men achter de schermen druk bezig met het vastleggen van de nodige talenten. Liefst vijf spelers hebben het goede nieuws ontvangen. Het gaat om Jurre Grotenhuis, Sjoerd van der Looij, Timo Peters, Jay van Boxtel en Bjenze Graat.

Prioriteit nummer één

JVC Cuijk was er veel aangelegen om de vijf spelers die afkomstig zijn uit de eigen jeugdopleiding langer aan de club te binden. Alle spelers hebben hun eerste speelminuten bij de hoofdmacht er tenslotte al opzitten, waarbij Grotenhuis zelfs al is uitgegroeid tot vaste basisspeler van het team. Van der Looy en Graat zagen vooral in de afgelopen weken hun aantal speelminuten toenemen, terwijl Van Boxtel dit seizoen al acht keer in de basis stond.

Basis voor toekomst gelegd

Trainer Ruud Kaiser heeft het idee dat JVC Cuijk de juiste keuze heeft gemaakt. “Wij willen met regionale jongens een homogeen team op topamateurniveau vormen. Deze jongens zijn zo talentvol dat het cruciaal was om hen zo snel mogelijk aan ons te binden, tenslotte moeten zij de basis van de toekomst worden”, aldus het relaas van Kaiser in de verklaring van de club.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag