Volg ons

Derde Divisie Zondag

JVC-aanvaller Van der Laan gaat testen bij Wuppertaler SV

JVC-aanvaller Van der Laan gaat testen bij Wuppertaler SV

JVC Cuijk moet er ernstig rekening mee houden dat het komend seizoen geen beroep meer kan doen op Jordie van der Laan. De aanvaller, die recent al in verband werd gebracht met meerdere clubs in het Nederlandse betaalde voetbal, zal twee dagen gaan testen bij het in de Regionalliga West uitkomende Wuppertaler SV, meldt De Gelderlander.

Clubtopscorer
De 24-jarige Van der Laan was dit seizoen in de Derde Divisie van het zondagvoetbal goed voor 24 doelpunten in 27 wedstrijden.  In 2017 maakte hij de overstap van FC Lienden naar zijn huidige vereniging. In het verleden kwam hij ook uit voor Juliana’31.

Betaald voetbal
De veel scorende aanvaller hoopt komende zomer ergens aan de slag te kunnen als profvoetballer.  ,,Ik heb nog steeds oren naar een stap richting betaald voetbal, in binnenland of buitenland. Ik hoop de komende weken ook concreter contact te hebben met de clubs uit de Jupiler League die mij hebben bekeken, zodat de belangstelling die er is in een stroomversnelling komt en er duidelijkheid is voor JVC en mij”, aldus Van der Laan tegenover de regionale krant.

Wuppertaler SV
De Duitse vereniging Wuppertaler SV speelt zijn thuiswedstrijden in het Stadion am Zoo dat een capaciteit heeft van iets meer dan 23.000 toeschouwers. In het verleden kwamen meerdere Nederlandse spelers in actie voor de club, onder andere Marcel Peeper, Errol Refos, Dennis Schulp en Yordi Teijsse.

Discussieer mee!

Meer over Derde Divisie Zondag