zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlClubsASWHJustin Beemsterboer nieuwe aanvaller ASWH

Justin Beemsterboer nieuwe aanvaller ASWH

ASWH heeft zich opnieuw geroerd op de transfermarkt voor het komend seizoen. Nadat eerst Sven van der Net, momenteel nog Sliedrecht,  tekende voor ASWH, nu heeft zijn vriend Justin Beemsterboer getekend bij de ploeg uit Hendrik Ido Ambacht, aldus de clubwebsite. Opnieuw een regio aankoop want ook Beemsterboer speelt dit seizoen nog bij 1e klasser Sliedrecht.

Opvallen doet de 22-jarige aanvaller al de nodige jaren. Toen hij uitkwam voor Papendrecht speelde hij zich al in de kijker bij diverse clubs. Sliedrecht lijfde hem in en daar doet hij het in het huidige seizoen uitstekend met 8 competitietreffers en 4 bekerdoelpunten. Dit viel ook de Technische Commissie van ASWH op die geen moment aarzelde om deze energieke, leergierige speler vast te leggen. En ze kunnen aan deze Beemsterboer wel eens veel plezier gaan beleven in de nabije toekomst. Hij heeft er zelf onwijs zin in: “ Kijken of we met ASWH een stapje hoger kunnen komen en of ik met mijn spel van waarde kan zijn volgend seizoen”.

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD