dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieJupiler League-samenvattingen voortaan zaterdagavond 18.00 uur op de buis

Jupiler League-samenvattingen voortaan zaterdagavond 18.00 uur op de buis

De samenvattingen van de Jupiler League wedstrijden zijn komend seizoen niet op de late vrijdagavond maar zaterdag om 18.00 uur te zien. Net als afgelopen seizoen zal Veronica de duels uitzenden en is Wytse van der Goot presentator.

Toegankelijker
,,Voorheen konden we de samenvattingen soms pas rond middernacht uitzenden. Met het nieuwe uitzendtijdstip zijn we toegankelijker voor alle voetballiefhebbers”, aldus Bastiaan van Dalen, zendermanager van Veronica, op de site van de Jupiler League.

Tussen Tweede Divisie en Bundesliga
“We focussen ons natuurlijk op de vrijdagavond als dé avond waarop de Jupiler League voetbalt. Toch biedt het verschuiven van de samenvattingen weer nieuwe mogelijkheden waarmee we het bereik van de tweede grootste sportcompetitie van Nederland kunnen uitbreiden. We stappen voor de voetballiefhebbende tv-kijker mooi in het gat tussen de uitzendingen op zaterdag van de Tweede Divisie en de Bundesliga”, zegt Marc Boele, algemeen directeur Coöperatie Eerste Divisie. “Uiteraard richten we ons op de bestaande supporters, maar het bereiken van nieuwe bezoekers van onze wedstrijden is ook prioriteit dit seizoen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD